Home
Info
Gastenboek
News
Fotos
Muziek
Clientes
home
contact
gastenboek
news
fotos
muziek
relaties
             

BANDLEDEN

Marco Toro ( Venezuela)

Batería, congas, bongos, coros.

Werd inCaracas Venezuela geboren. Op 15 jaar leeftijd begin drums te speln, en op zijn zestiende spelde hij met zijn eerste rock band. Hoewel hij op heel eerder was begonnen te spelen percussie de tradionele volks muziek uit Venezuela. Zijn liefde voor muziek bracht hij om zich te verdiepen op drums om zijn vaardigheden te ontplooien. In 1992 een van zijn doelen Europa te beroven word realiteit toen hij met zijn groep Laberinto in Nederland bevestigde, met deze groep heeft hij al 6 albums opgenomen, en diverse concerten, festivals en tours overal in Europa gedaan. Hij heeft percussie gespeeld met verschillende groepen in verschillende muziek stijlen zoals: Santanico (rock), Gerardo Rosales y su trabucombo (salsa), Rudy Albano (latin jazz & fussion), Cubob citybig band (salsa, mabo) etc. Marco Toro is gesponsord door Remo instruments (percusie) en Zijljian.

 

 

 

 

 

Rosset van Oss (Nederland)

Piano

Rosset speelde in diverse succesvolle formatie als: "Cachito voz y la Rítmica", "Fruta Bomba", "Arena Latin", en "Gerardo Rosales Lain Jazz Cuarteto". Momenteel is ze tevens actief als pianiste van de spetterende merengue band uit De Dominicaanse Republiek "Las Chicas del Can".

 

 

 

Dioniso Rosales (Ecuador)

Congas, bongos, maracas, coros

Dionisio is geboren in Manabi, Ecuador. Op 20 jarige leeftijd is hij begonen aan een 8 jaar durende rondreis door Zuid Amerika. Tijdens deze periode hield hij zich bezig met het leren bespelen van muziekinstrumenten van de Andes gebied zoals quena, zampoña (panfluit), etc.

En Brazilie kwam hij in aanraking met slaginstrumenten en bleek dat hij veel talent had voor deze instrumenten. Sinds 1990 heeft hij zich steeds meer verdiept in het leren bespelen van verschillende percusie instrumenten. De afgelopen jaren heeft hij in verschillende bands gespeeld die Latijns Amerikaanse muziek maakten. Tegenwoordig speelt hij regelmatig met de Groep Kilele.

 

 

 

 

 

 

Fernando Lobato (Ecuador)

vocal, bas.

Fernando Lobato werd in Ecuador geboren, waar hij op 14 jarige leeftijd zijn muzikale carrière als professioneel zanger-gitarist begon. Hij studeerde muziek aan het "Jose Maria Rodriguez"conservatorium van Cuenca in Ecuador.

Hij formeerde diverse groepen en speelde in orkesten van naam. Met zijn band "Dynastia"oogstte hij vooral nationaal veel succes. Gedurende deze tijd deelde hij het podium met gerenommeerde latijns-amerikaanse artiesten.

In 1989 is hij naar Europa gekomen om hier zijn muzikale talent te presenteren op diverse festivals en optredens in o.a. Nederland, Duitsland, België, Spanje. Ondertussen heeft hij zich nog verder gespecialiseerd door privé-lessen te nemen in zang en gitaar van grootmeesters als John Filmore (flamenco) en Pere Soto (jazz).

In 1996 verscheen zijn debuut-cd "Fernando Lobato. con Sabor Latino". Hierop zijn klassieke latijns-amerikaanse en Spaanse thema's als "Guantanamera", "Besame mucho" en "Cuando calienta el sol" te beluisteren. Deze liedjes zijn met nieuwe eigen arrangementen gecomponeerd. Gedurende zijn lange muzikale carrière heeft Fernando ook deel uit gemaakt van verschillende muziekgroepen met wie hij in verschillende landen optreedt. Bovendien geeft hij Zuid-Amerikaanse gitaarles.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paúl Lovato (Ecuador)

Vocal, bongos, maracas en percusión in het algemeen.

Werd in Cuenca Ecuador geboren, hij ging vanaf jonge leeftijd spelen vooral percussie instrumenten. Later begon hij gitaar leren spelen met zelf studie. In 1995 komt hij naar Europa waar hij treedt op als solist in diverse evenementen. Gedurende deze tijd spel hij ook met diverse groepen. In 1997 spel hij met Sabor Latino groep met wie hij op verschillende festivals en concerten heeft gespeld in Nederland, Duistland en ook op andere landen.

 

 

 

 

 

Albert Ramos Pineda (Colombia)

Bas

Albert werd Cali Colombia geboren. Hij is vanaf jonge leeftijd begonen met muziek bestuderen. In Colombia heeft hij met verschillende bands gespeeld zoals: Sandunga, Los memos del Pacifico, Colombia Viva, El Hechicero, Los trovadores del Pacífico, etc. In Nederland heetf ook Albert gespeeld met diverse gropen zoals: Grupo Kilele, Primera Plana, Marejada, Prisma, etc.

 

 

 

 

 

Rafael Guel Frías (México)

zang, fluit

Rafael werd in Zacatecas, Mexico geboren. Hij is autodidact; op 16 jarige leeftijd begon hij traditionele muziek uit Latijns Amerika te studeren. Daarna volgde hij muziekstudies op de Escuela libre de Música en Escuela Ollin Yoliztli in Mexico. In1977 richtte hij de groep "Coihue" op. In 1981 is hij medeoprichter van de groep "Mapu". In 1983 deed hij diverse onderzoeken met de indiaanse bevolking uit Chiapas in Oaxaca waar hij zijn kennis ontwikkelde over de etnische muziek uit Mexico.In 1984 reisde hij naar Europa met de groep Mapu om verschillende concerten en pedagogische optredens uit te voeren op Universiteiten en scholen in verschillende provincies van Spanje. Met deze groep trad hij ook op in radio- en televisieprogramma's en op diverse festivals in Europa. In 1985 reisde hij naar Nederland met de groep "Mapu"om hier op te treden.. Vanaf dit jaar verblijft hij hier en richtte hij zijn duo " Cuahutli " op. Vanaf 1990 tot 2002 speelt hij samen met de mariachi " Tierra Caliente ".

Diverse opname's Mapu : « .con la verdad del pueblo  la eternida del canto » (1983), Mapu « Latinoamerica » (1985), Instrumentos de cuerdas latinoamericanos (1988), Maria de Lourdes en Holanda (1990), Tierra Caliente Mestiza (1992), Grupo Condor « Raramuri » (1995) - Obsidiana- Ceiba « Intuición » ( 1999), Zapukai « Son de los Diablos » (2002), Annet Saatrube Trio (2003)

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariana Castellanos Castro (México)

Coreografía

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktoria Bori (Hongarije)

Trompet

Viktoria werd in Hongarije geboren, waar zij haar muziekopleiding aan het Conservatorium heeft afgerond, hoofdvak piano. Sinds 1991 woont zij in Amsterdam waar zij naast haar pianolespraktijk werkzaam is als freelance trompettiste, vooral in de Latijns-Amerikaanse sfeer. Zij speelt in verschillende muziekstijlen zoals: salsa, Cubaanse son, kaseko, Antilliaanse muziek, Afrikaanse muziek en Mexicaanse mariachi. Zij heeft de afgelopen jaren in verschillende formaties op kleine en grote podia in Nederland en in het buitenland opgetreden.

 

 

 

 

 

TerugTerug