kontaktTelefoon NL: +31622429993

kontakt Telefoon NL: +312061496262

7 dagen per week bereikbaar

whatsappico

WhatsApp: +31622429993

email E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

whatsapp

06-22429993

FAQ

Veelgestelde vragen:
Fijn dat u ons wilt boeken; hieronder vindt u praktische informatie bij een boeking. 

Wat is Sabor Latino?
Sabor Latino is in 1995 opgericht door Fernando Lobato, artistiek en muzikaal leider van deze muziekgroepen. We hebben ruime ervaring met het verzorgen van live muziek voor iedere gelegenheid.
Sabor Latino staat voor: kwaliteit, verantwoordelijkheid, flexibiliteit. Wij staan garant voor het succes van uw feest/evenement.
U boekt ons op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier, zonder boekingskosten, tussenpersonen of commissies. 

Wat is jullie beleid in verband met de COVID19 situatie?
Wilt u ons graag boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos. 

Ik wil jullie graag eerste live zien voordat ik jullie boek. Hoe gaat dat in zijn werk?
Het is zeker mogelijk om ons eerst live te zien spelen. Neem gerust contact met ons op. We vertellen u waar het mogelijk is om te komen kijken. 

Spelen jullie akoestisch of versterkt?
We kunnen akoestisch, licht versterkt of helemaal versterkt spelen. Dit varieert per optreden en naar wens van de klant.
Aanbevolen akoestisch/licht versterkt voor: recepties, ceremonies, kleine verjaardags- of familiefeestjes.
Aanbevolen versterkt voor: bruiloftsfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, grote evenementen. Een optreden met versteking is ook vaak afhankelijk van het aantal te verwachte gasten, de locatie en hoe groot het feest is. We kunnen dit samen met u overleggen. 

Wat kost een optreden?
Dat is afhankelijk van de samenstelling: duo, trio, kwartet, Salsaband, Mariachi?

Komen er extra kosten bij een boeking?
Nee, in het algemeen komen er geen extra kosten bij, tenzij van te voren iets anders is afgesproken. De kosten worden gelijk met het definitief maken van een boeking besproken en bevestigd. 

Hoe zit het precies met de betaling van jullie optreden als we jullie boeken?
Bij privé-feesten, zoals bijvoorbeeld bruiloften, wordt meestal afgesproken om op de avond zelf te betalen. Dit mag ook vooraf per bank betaald worden; het is allemaal bespreekbaar.  Personeelsfeesten dienen vooraf betaald te worden. U ontvangt dan een week voor het optreden een factuur, die u per bank dient te betalen

Hoe lang spelen jullie gemiddeld?
De lengte van ons optreden is in overleg met de klant en afhankelijk van het soort gelegenheid.
Recepties, ceremonies en serenades o.a. zijn vaak kort naar wens.
Voor bruiloftsfeesten, bedrijfsfeesten en grote evenementen spelen wij een avondvullend programma. Dan spelen we sets van ongeveer 45 minuten met daarna een korte pauze. Ook komt het regelmatig voor dat als het lekker druk is op de dansvloer dat we gewoon doorspelen. . 

Wat gebeurt er tijdens jullie pauze? Moeten wij dan zelf voor muziek zorgen?
Wij kunnen muziek draaien tijden onze pauzes via onze geluidsysteem. Wilt u bepaalde muziek horen? Zet het op een USB stick in een playlist en wij draaien het in de pauzes af.Wij kunnen muziek draaien tijden onze pauzes via onze geluidsysteem. Wilt u bepaalde muziek horen? Zet het op een USB stick in een playlist en wij draaien het in de pauzes af.
Maar als wij geboekt zijn om akoestisch te spelen kunnen we daarvoor niet zorgen.

Spelen jullie verzoek nummers?
Als u speciale verzoekjes heeft, dan horen wij dat graag tijdig voor het optreden. Mocht het mogelijk zijn voor ons om het nummer te spelen, dan zullen we het zeker instuderen.Als u speciale verzoekjes heeft, dan horen wij dat graag tijdig voor het optreden. Mocht het mogelijk zijn voor ons om het nummer te spelen, dan zullen we het zeker instuderen.

Kan ik een optie reserveren totdat ik een definitieve beslissing neem?
Jazeker, we kunnen een optie voor u reserveren. Een optie is 2 weken geldig, tenzij anders overeengekomen. Wanneer we in de tussentijd een andere aanvraag binnenkrijgen voor dezelfde datum, nemen we contact met u op. U krijgt het eerste recht op het optreden, mits de opdrachtgever de optie binnen 24 uur omzet in een definitieve boeking.

Wanneer is een boeking definitief?
Een boeking is definitief wanneer u mondeling of per e-mail de boeking bevestigd heeft. Op dat moment wordt het optreden door ons ook vastgelegd en is een overeenkomst tot stand gekomen. Vervolgens ontvangt u per e-mail een bevestiging waarin alle gemaakte afspraken met betrekking tot uw boeking overzichtelijk en duidelijk zijn vastgelegd.

Welke informatie heeft Sabor Latino van u nodig voor een definitieve boeking?
De samenstelling die u wilt boeken: duo, trio, kwartet, Salsaband, Mariachi?
Datum van het optreden
Tijdstip van het optreden
Uw naam, adres, telefoon nummer
Adresgegevens van de locatie
Wat voor type feest en het aantal verwachte gasten
Zijn er bijzonderheden?

Wat als er een muzikant ziek is?
In alle jaren is het nog nooit voorgekomen dat we een optreden hebben moeten afzeggen,  vanwege welke reden dan ook. Mocht het zo zijn dat er een bandlid niet kan optreden, dan zijn er altijd mede-bandleden of professionele invallers die graag i.p.v. de zieke met ons willen optreden.

Maaltijd?
Dat ligt aan het tijdstip wanneer we komen, en hoe lang we bezig zijn met het voorbereiden van een optreden, de reistijd en de opbouw/soundcheck.
We zijn minimaal anderhalf uur voor het optreden aanwezig op de locatie. Indien de deelname aan het evenement/optreden lang duurt, verwachten we voor de groep een gratis eenvoudige gezonde maaltijd. Deze informatie overleggen we bij het boeken van de groep.

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig en wat moeten wij verzorgen?
We hebben ongeveer 2 vierkant meter nodig per muzikant. Een standaard stroomaansluiting is voldoende. Het is handig als er een schone kleedruimte is; een ruimte waar de musici ook hun koffers kwijt kunnen.

Kunnen we een optreden annuleren?
Het optreden kan alleen worden geannuleerd als er sprake is van overmacht (ziekte, overlijden e.d.), dit dient ook schriftelijk te worden bevestigd. Mocht er geen sprake zijn van overmacht dan worden er kosten in rekening gebracht vanwege het vrijhouden van de afgesproken datum.
We hanteren de vergoeding bij contractannulering volgens de volgende staffel op advies van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond: 
Bij annulering: binnen 1 maand of korter 100%; 1 tot 3 maanden 75%; 3 tot 5 maanden 50%; meer dan 5 maanden 25%. 
Bij iedere annulering waarbij sprake is van overmacht en het feest of evenement wordt verzet naar een andere datum of ander tijdstip blijft de overeenkomst tussen opdrachtgever en Sabor Latino gewoon van kracht. In eerste instantie dient bij een annulering gezamenlijk gezocht te worden naar een alternatieve datum. Als beide partijen niet tot een alternatieve datum kunnen komen zullen de kosten van Sabor Latino moeten worden vergoed. Deze zijn 50% van de afgesproken gage.


Hebt u nog vragen?  neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 0622429993 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte

Web contact from Sabor Latino website

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sabor Latino. All around Latin Music

footerfacebookicon  Twitter  youtubeicon  instagram