kontaktTelefoon NL: +31622429993

kontakt Telefoon NL: +312061496262

7 dagen per week bereikbaar

whatsappico

WhatsApp: +31622429993

email E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

whatsapp

06-22429993

Artikel uit De Stentor van 15-10-2004

Salsaklanken bij geslaagd jubileumconcert

van onze correspondent

15 OKTOBER 2004 - RUURLO - Toen ze van haar elfjarige kleindochter Kim twee weken geleden een uitnodiging had gekregen had ze wat aarzelend gereageerd. ‘Dat is toch niets voor mij een concert in de Orangerie‘, had ze gezegd. Maar gisteravond was ze na afloop maar al te blij dat ze op de uitnodiging van haar kleindochter was ingegaan.

‘Oma‘ Jannie Blikman (69) beleefde evenals de bijna honderd andere oma‘s en opa‘s met hun kleinkinderen een schitterende muzikale avond met drie Latijns-Amerikaanse bands die ze voor geen goud had willen missen.

Rabobank Berkelland bood alle Ruurlose basisschoolkinderen gisteren namelijk een jubileumconcert aan omdat de bank dit jaar haar honderdjarig bestaan viert. Jaarlijks organiseren de zes basisscholen gezamenlijk een culturele dag voor al haar leerlingen. School De Driesprong die dit jaar voor de organisatie tekende had daarvoor contact gezocht met de KunstKring Ruurlo die gisteren voor de muzikale programmering had gezorgd.

Nadat ruim achthonderd kinderen uit de groepen één tot en met zeven gisteren overdag de Orangerie hadden bezocht was het gisteravond de beurt aan de honderd kinderen uit groep acht. Zij mochten allen een opa of oma of een bevriende zestigplusser meenemen. Kim Blikman en haar oma Jannie waren nog nooit in de Orangerie geweest en keken bij binnenkomst hun ogen uit. ‘We hadden ons wel wat netter mogen kleden. Als ik een galajurk in mijn garderobe had gehad had ik die aangetrokken‘, was Jannie‘s eerste reactie.

Ook Trees Kasteel (72) die door haar kleindochter Lotte (11) was uitgenodigd was ook verrast door de entourage van de Orangerie. Elly Essink (61), de oma van Janine Boschker was ook nog nooit in de Orangerie geweest. Ze had wel eens stiekem door de ramen naar binnen gekeken toen ze een wandeling in de kasteeltuin van Huize Ruurlo had gemaakt, bekende ze. ‘Maar binnen was ik nog nooit geweest.‘

En daar was het nu ook juist om te doen bij de Rabobank, zo verklaarde Karin Klomp, commercieel bankmedewerkster van de binnendienst. ‘Toegankelijkheid voor iedereen, dat was één van onze doelstellingen van dit concert.‘ Aan de concerten werkten gisteren in totaal drie Latijns-Amerikaanse bands mee.

‘s Morgens trad Sabor Latino op met twee danseressen. Sabor Latino speelde veel liedjes, die herkenbaar waren, zelfs voor de kinderen uit de groepen een tot en met vier. De muzikanten lieten de kinderen evenals gisteravond meespelen met sambaballen en andere instrumenten terwijl de danseressen eenvoudige pasjes voordeden.

Gistermiddag en gisteravond trad de band Los Andinos met harpist Lincoln Almada met veel enthousiasme op. Spontaan werd er door de kinderen mee gemusiceerd en door de meegebracht opa‘s en oma‘s mee gedanst. Los Andinos maakte veel gebruik van allerlei Latijns-Amerikaanse muziekinstrumenten en diverse soorten fluiten. Na de pauze besloot gisteravond de Salsaband Tropicaliente met feestelijke dansmuziek het concert. De elfjarige Matthijs Weenk vond het na afloop ook een geweldige avond evenals zijn opa Henk Weenk (74). ‘Wat een temperament. Die Latijns-Amerikaanse muziek en dans, dat spettert flink. Dat is nog eens wat anders dan de folkloristische muziek die ik op mijn harmonica maak bij de folkloristische dansgroep Wie eren ‘t olde in Zelhem‘, aldus de bejaarde Ruurloër.

 

Agenda

No events found.

 

CONTACT 06-22429993

Bel ons: 0622429993 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte

Web contact from Sabor Latino website

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sabor Latino. All around Latin Music

logo


 

 

Welkom

Zoekt u een leuke Latin band voor uw bruiloft, feest of verjaardag? Wilt u een spetterende Salsaband voor uw huwelijk, bedrijfsfeest, evenement? Of zoekt u een Mexicaanse Mariachi voor uw geliefde tijdens uw bruiloftsfeest ? Bij Sabor Latino bent u bij het juiste adres. U kunt voor elke gelegenheid uw geschikte Latin band boeken. U kunt bij ons terecht vanaf een solist duo, trio, kwartet tot een salsa band of Mariachi ensemble. Wij passen ons aan voor iedere budget en gelegenheid.

Waarom Sabor Latino?
Sabor Latino staat voor: kwaliteit, verantwoordelijkheid, flexibiliteit. Wij staan garant voor het succes van uw feest/evenement.
We spelen echt live en staan voor u klaar om uw feest fantastisch te maken. Al onze muzikanten zijn professionals en hebben jarenlange ervaring. We hebben vaker opgetreden op verschillende soorten evenementen zoals bruiloften, feesten, verjaardagen, recepties, ceremonies, huwelijken, bedrijfsfeesten en festivals.

Muziekstijl?
We spelen bekende Latijns-Amerikaanse muziekstijlen zoals: salsa, samba, merengue Latin pop, Latin jazz, bossanova, Cubaanse muziek, Mexicaanse muziek, reggeaton. We spelen ook covers van bekende artiesten, denk hierbij aan nummers afkomstig van muzikanten / muziekgroepen zoals Buena Vista Social Club, Marc Anthony, Ricky Martin, Enrique Iglesias, Juanes, Juan Luis Guerra, Luis Fonsi, Gipsy Kings.

Latin band boeken?
Maak u een keus uit van deze leuke bands: Sabor Latino duo, trio kwartet, Salsaband Tropicaliente. U krijgt met onze muziek meteen het lekkere vakantiegevoel! Boekt u ons en heeft u gegarandeerd een volle dansvloer! . U kunt ons ook boeken als achtergrondband tijdens uw receptie of borrel met lekkere Latin jazz, bossanova, bolero of lounge muziek.

Mariachi band boeken?
De beste mariachi van Nederland Mariachi Fiesta Mexicana past binnen iedere gelegenheid, zoals: bruiloften, verjaardag, bedrijfsfeesten, festivals, etc. We bieden tarieven die zijn afgestemd op de aard van uw feest/evenement; dit varieert van een 3-delig trio tot een 8-delig ensemble, gekleed in de typische Mariachikostuums en met de sombreros; we lopen langs, spelend en zingend zoals in de films.

Boeken?
U boekt ons op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier, zonder boekingskosten, tussenpersonen of commissies. Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Laat ons helpen om uw feest/evenement onvergetelijk te maken! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Mobiel:
06-22429993

 

Telefoon:
020-6149626


 E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Adres:

Vijzelgracht 39hs
1017HP Amsterdam
Nederland

 

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte

Web contact from Sabor Latino website

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Sabor Latino. All around Latin Music

footerfacebookicon  Twitter  youtubeicon  instagram