youtube

instagram

facebook

whatsapp

06-22429993
Sabor Latino
We maken uw bruiloft, verjaardag en barbecue tot een groot feest
Meer informatie
SalsaBand Tropicaliente
het tropische ritme uit de Cariben
Meer informatie
Mariachi Fiesta Mexicana
De vrolijke, temperamentvolle en romantische muziek uit Mexico
Meer informatie
Los Andinos
Latijns-Amerikanse Volksmuziek
Meer informatie

Artikel uit De Stentor van 15-10-2004

Salsaklanken bij geslaagd jubileumconcert

van onze correspondent

15 OKTOBER 2004 - RUURLO - Toen ze van haar elfjarige kleindochter Kim twee weken geleden een uitnodiging had gekregen had ze wat aarzelend gereageerd. ‘Dat is toch niets voor mij een concert in de Orangerie‘, had ze gezegd. Maar gisteravond was ze na afloop maar al te blij dat ze op de uitnodiging van haar kleindochter was ingegaan.

‘Oma‘ Jannie Blikman (69) beleefde evenals de bijna honderd andere oma‘s en opa‘s met hun kleinkinderen een schitterende muzikale avond met drie Latijns-Amerikaanse bands die ze voor geen goud had willen missen.

Rabobank Berkelland bood alle Ruurlose basisschoolkinderen gisteren namelijk een jubileumconcert aan omdat de bank dit jaar haar honderdjarig bestaan viert. Jaarlijks organiseren de zes basisscholen gezamenlijk een culturele dag voor al haar leerlingen. School De Driesprong die dit jaar voor de organisatie tekende had daarvoor contact gezocht met de KunstKring Ruurlo die gisteren voor de muzikale programmering had gezorgd.

Nadat ruim achthonderd kinderen uit de groepen één tot en met zeven gisteren overdag de Orangerie hadden bezocht was het gisteravond de beurt aan de honderd kinderen uit groep acht. Zij mochten allen een opa of oma of een bevriende zestigplusser meenemen. Kim Blikman en haar oma Jannie waren nog nooit in de Orangerie geweest en keken bij binnenkomst hun ogen uit. ‘We hadden ons wel wat netter mogen kleden. Als ik een galajurk in mijn garderobe had gehad had ik die aangetrokken‘, was Jannie‘s eerste reactie.

Ook Trees Kasteel (72) die door haar kleindochter Lotte (11) was uitgenodigd was ook verrast door de entourage van de Orangerie. Elly Essink (61), de oma van Janine Boschker was ook nog nooit in de Orangerie geweest. Ze had wel eens stiekem door de ramen naar binnen gekeken toen ze een wandeling in de kasteeltuin van Huize Ruurlo had gemaakt, bekende ze. ‘Maar binnen was ik nog nooit geweest.‘

En daar was het nu ook juist om te doen bij de Rabobank, zo verklaarde Karin Klomp, commercieel bankmedewerkster van de binnendienst. ‘Toegankelijkheid voor iedereen, dat was één van onze doelstellingen van dit concert.‘ Aan de concerten werkten gisteren in totaal drie Latijns-Amerikaanse bands mee.

‘s Morgens trad Sabor Latino op met twee danseressen. Sabor Latino speelde veel liedjes, die herkenbaar waren, zelfs voor de kinderen uit de groepen een tot en met vier. De muzikanten lieten de kinderen evenals gisteravond meespelen met sambaballen en andere instrumenten terwijl de danseressen eenvoudige pasjes voordeden.

Gistermiddag en gisteravond trad de band Los Andinos met harpist Lincoln Almada met veel enthousiasme op. Spontaan werd er door de kinderen mee gemusiceerd en door de meegebracht opa‘s en oma‘s mee gedanst. Los Andinos maakte veel gebruik van allerlei Latijns-Amerikaanse muziekinstrumenten en diverse soorten fluiten. Na de pauze besloot gisteravond de Salsaband Tropicaliente met feestelijke dansmuziek het concert. De elfjarige Matthijs Weenk vond het na afloop ook een geweldige avond evenals zijn opa Henk Weenk (74). ‘Wat een temperament. Die Latijns-Amerikaanse muziek en dans, dat spettert flink. Dat is nog eens wat anders dan de folkloristische muziek die ik op mijn harmonica maak bij de folkloristische dansgroep Wie eren ‘t olde in Zelhem‘, aldus de bejaarde Ruurloër.

 

Calendar

<<  <  April 2021  >  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Agenda

Huwelijk Prive feest

mei
zaterdag
22
za, 22. mei 2021, 17:00 h - 20:00 h
Ermelo
Sabor Latino grupo
Sabor Latino optreden: Huwelijk Prive feest

Bruiloft - Prive feest

september
zaterdag
4
za, 4. september 2021, 15:00 h - 17:00 h
Driewegen
Sabor Latino grupo
Sabor Latino optreden - Bruiloft prive feest

 

CONTACT 06-22429993

Bel ons: 0622429993 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte

Web contact from Sabor Latino website

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sabor Latino. All around Latin Music

logo


 

 

Welkom

Wat is Sabor Latino? 

Sabor Latino is in 1992 opgericht door Fernando Lobato, artistiek en muzikaal leider van deze groepen.

Voor iedere gelegenheid

Zoekt u een band voor uw bruiloft, verjaardag, huwelijk of voor uw bedrijfsfeest? Bij Sabor Latino bent u bij het juiste adres. Behalve op privéfeesten spelen we ook voor restaurants en café’s, bedrijven, theaters, festivals, grote podia en allerlei evenementen.

Kleine of grote band?

Wij passen ons aan voor iedere budget en gelegenheid. U kunt bij ons terecht vanaf een solist duo, trio, kwartet tot een salsa band of Mariachi ensemble.

Muziekstijl?

U krijgt met onze muziek meteen het lekkere vakantie gevoel. Muziekstijlen zoals: salsa, merengue, Cubaanse muziek, Spaanse muziek, Mexicaanse muziek, latin jazz, pop, Gipsy Kings, etc. Wij spelen overal in Nederland, België, Duitsland.

Boeken?

U boekt ons op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier, zonder boekingskosten of commissies.

Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Geen probleem, wij denken graag met u mee.

Telefoon:
+31(020)6149626

 

Mobiel:
06-22429993


 E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Adres:

Vijzelgracht 39hs
1017HP Amsterdam
Nederland 

 

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte

Web contact from Sabor Latino website

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Sabor Latino. All around Latin Music

footerfacebookicon  Twitter  youtubeicon  instagram