kontaktTelefoon NL: +31622429993

kontakt Telefoon NL: +312061496262

7 dagen per week bereikbaar

whatsappico

WhatsApp: +31622429993

email E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

whatsapp

06-22429993

Zeer geslaagd jubileumconcert van de Rabobank

dancer mariachi fiesta mexicana

Ruurlo - Donderdag 14 oktober genoten de leerlingen van alle Ruurlose basisscholen van de prachtige muziek en dans in de Orangerie. Voor velen was het de eerste keer dat zij in de Orangerie waren.

Van negen tot twaalf uur waren de kindjes uit de groepen een tot en met vier aan de beurt. Zij keken hun ogen uit naar de prachtig geklede danseressen, die de kinderen uitnodigden om mee te dansen en muziek te maken op het podium. De band Sabor Latino speelde muziek die goed in het gehoor lag en bij sommige kinderen ook bekend was.

Veel aanmoediging hadden de kinderen niet nodig. De animo om mee te doen op de zeer aanstekelijke muziek was heel groot. De moeders, die hun kinderen hadden gebracht vonden het heel spijtig dat ze niet deel konden nemen aan dit feest, waarbij dans-, gym-, muziek- en zangles soepel in elkaar overgingen. 's Middags speelde de band Los Andinos met een grote variatie aan muziekinstrumenten. De diverse panfluiten, baby, moeder en oma werden gedemonstreerd. Meerdere gitaren van heel klein met 10 snaren en een met een bolle achterkant werden getoond en bespeeld.

Prachtige nummers op harp en fluit werden ten gehoren gebracht en ondertussen werd er druk gedanst door de danseressen en de jeugd.Bij een Mexicaans dansnummer werd een prachtige jurk geshowd.

's Avonds stroomde de zaal vol met kinderen uit groep acht. Zij brachten hun opa's en oma's mee, van wie de meesten nog nooit in de Orangerie geweest waren. Vol bewondering en zeer onder de indruk van het gebouw genoten allen voor de pauze van de muziek, de dansen en de uitleg over de instrumenten van Los Andinos . Daarna speelde de Salsaband Tropicaliente waarbij vrijwel iedereen zich vermaakte op de dansvloer.

Aan het eind van de avond bedankte Karin Klomp, medewerkster van de Rabobank de KunstKring voor de muzikale programmering. Jan Alfing, leraar van basisschool de Driesprong, die dit jaar aan de beurt was om een culturele dag voor alle basisschoolkinderen te organiseren sloot de avond af.

Agenda

No events found.

 

CONTACT 06-22429993

Bel ons: 0622429993 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte

Web contact from Sabor Latino website

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sabor Latino. All around Latin Music

logo


 

 

Welkom

Zoekt u een leuke Latin band voor uw bruiloft, feest of verjaardag? Wilt u een spetterende Salsaband voor uw huwelijk, bedrijfsfeest, evenement? Of zoekt u een Mexicaanse Mariachi voor uw geliefde tijdens uw bruiloftsfeest ? Bij Sabor Latino bent u bij het juiste adres. U kunt voor elke gelegenheid uw geschikte Latin band boeken. U kunt bij ons terecht vanaf een solist duo, trio, kwartet tot een salsa band of Mariachi ensemble. Wij passen ons aan voor iedere budget en gelegenheid.

Waarom Sabor Latino?
Sabor Latino staat voor: kwaliteit, verantwoordelijkheid, flexibiliteit. Wij staan garant voor het succes van uw feest/evenement.
We spelen echt live en staan voor u klaar om uw feest fantastisch te maken. Al onze muzikanten zijn professionals en hebben jarenlange ervaring. We hebben vaker opgetreden op verschillende soorten evenementen zoals bruiloften, feesten, verjaardagen, recepties, ceremonies, huwelijken, bedrijfsfeesten en festivals.

Muziekstijl?
We spelen bekende Latijns-Amerikaanse muziekstijlen zoals: salsa, samba, merengue Latin pop, Latin jazz, bossanova, Cubaanse muziek, Mexicaanse muziek, reggeaton. We spelen ook covers van bekende artiesten, denk hierbij aan nummers afkomstig van muzikanten / muziekgroepen zoals Buena Vista Social Club, Marc Anthony, Ricky Martin, Enrique Iglesias, Juanes, Juan Luis Guerra, Luis Fonsi, Gipsy Kings.

Latin band boeken?
Maak u een keus uit van deze leuke bands: Sabor Latino duo, trio kwartet, Salsaband Tropicaliente. U krijgt met onze muziek meteen het lekkere vakantiegevoel! Boekt u ons en heeft u gegarandeerd een volle dansvloer! . U kunt ons ook boeken als achtergrondband tijdens uw receptie of borrel met lekkere Latin jazz, bossanova, bolero of lounge muziek.

Mariachi band boeken?
De beste mariachi van Nederland Mariachi Fiesta Mexicana past binnen iedere gelegenheid, zoals: bruiloften, verjaardag, bedrijfsfeesten, festivals, etc. We bieden tarieven die zijn afgestemd op de aard van uw feest/evenement; dit varieert van een 3-delig trio tot een 8-delig ensemble, gekleed in de typische Mariachikostuums en met de sombreros; we lopen langs, spelend en zingend zoals in de films.

Boeken?
U boekt ons op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier, zonder boekingskosten, tussenpersonen of commissies. Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Laat ons helpen om uw feest/evenement onvergetelijk te maken! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Mobiel:
06-22429993

 

Telefoon:
020-6149626


 E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Adres:

Vijzelgracht 39hs
1017HP Amsterdam
Nederland

 

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte

Web contact from Sabor Latino website

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Sabor Latino. All around Latin Music

footerfacebookicon  Twitter  youtubeicon  instagram